Abercrombie Privileged Prep

Abercrombie & Fitch besteed erg veel aandacht aan het uiterlijk en stijl van het modemerk. De winkels hebben een exclusieve maar zeer herkenbare uitstraling. Ook aan de advertenties wordt veel aandacht besteed. Steeds weer nieuwe uitingen om de continue wijzigende collectie te presenteren. Met deze speciale advertentie pagina’s geven we een overzicht van enkele verschillende advertenties die door het merk zijn uitgebracht.
Hieronder een voorbeeld van een advertentie van Abercrombie & Fitch uit het seizoen 2012. Zie voor meer advertenties het menu aan de rechterkant van de pagina. Via dit menu kun je nog meer advertenties van Abercrombie & Fitch bekijken.

Abercrombie Privileged Prep

Abercrombie Privileged Prep

De advertentie van de zomer collectie 2012 van Abercrombie. De titel van deze advertentie is “Find your Summer style in the A&F Privileged Prep collection!”.


Zie voor meer details van deze Abercrombie & Fitch collectie de site van Abercrombie & Fitch

Het getoonde beeldmateriaal van de Abercrombie advertentie is een fragment van de ontvangen nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is door Abercrombie verstuurd naar klanten die zich voor deze nieuwsbrief hebben opgegeven.

Vergelijkbare berichten