Disclaimer informatie

Deze Abercrombie & Fitch Fan site is op persoonlijk initiatief ontwikkeld. Dit vanuit een interesse in het merk na de kennismaking in Amerika en de vraag van mijn dochters.

Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en samengesteld. Veel van de informatie is afkomstig van ervaringen die zelf zijn opgedaan en zijn aan eigen interpretaties onderhevig. Daardoor kan geen garantie of verklaring worden afgeven ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie.

We accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden en/of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de pagina’s op deze site. Alle informatie kan op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd. Alle afbeeldingen, plaatjes, geluidsfragmenten en/of andere content die door derden op deze site worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de plaatsende partij en niet onder de verantwoordelijkheid van de webmaster.

De webmaster is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie, afbeeldingen en/of foto’s welke op deze site beschikbaar worden/zijn gesteld.

De gebruiker zal de webmaster, partners, relaties en de auteur van deze disclaimer beschermen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijk maatregelen, inclusief kosten voor juridische bijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van deze internet pagina’s, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

abercrombie new for summer

Aanleveren informatie

Indien je over de beschikking bent van relevante informatie over het merk Abercrombie & Fitch of de collectie van Abercrombie & Fitch, kun je deze altijd sturen.
Graag ontvangen we de volgende informatie:

  • Foto’s Abercrombie & Fitch collectie
  • Abercrombie & Fitch geschiedenis
  • Abercrombie & Fitch nieuws
  • Abercrombie & Fitch verkooppunten
abercrombie girls with game

Plaatsing na toestemming

Verkooppunten van Abercrombie & Fitch worden meestal pas op deze site weergegeven nadat hiervoor toestemming is verleend en/of het verkooppunt op de officiële Abercrombie & Fitch internet site staat weergegeven.

Winkeliers kunnen altijd contact opnemen om een vermelding toe te voegen of te laten wijzigen.